Cykelkläder & cykelhjälm

58 st produkter
1272612.jpg
Letar du efter högkvalitativa cykelkläder och cykelhjälmar till ett överkomligt pris? Då har du kommit till rätt ställe! På Trademax hittar du ett brett sortiment av cykelkläder och cykelhjälmar som är perfekta för både proffs och nybörjare, barn och vuxna. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter som inte bara är snygga och bekväma, utan också säkra och hållbara. Utforska vårt sortiment här på Trademax och hitta det som passar dig och dina behov bäst!

Vilken storlek på cykelhjälm behöver jag?

För att hitta rätt storlek på cykelhjälm behöver du mäta omkretsen av ditt huvud och jämföra med hjälmens storleksguide. Det är viktigt att hjälmen passar ordentligt för att ge tillräckligt skydd vid en eventuell olycka. En för stor eller för liten hjälm kan inte ge optimalt skydd.

Vad är skillnaden mellan cykelkläder och vanliga träningskläder?

Cykelkläder är designade för att ge optimal prestanda och komfort under cykling. De är tillverkade av tekniska material som andas, leder bort svett och skyddar mot väder och vind. De är också ergonomiskt utformade för att passa cyklistens kroppsställning och rörelsemönster. Vanliga kläder kan inte ge samma prestanda och komfort under cykling.

Vad ska jag tänka på när jag köper en cykelhjälm?

När du köper en cykelhjälm är det viktigt att tänka på säkerhet, passform och ventilation. Se till att välja en hjälm som uppfyller säkerhetsstandarder och som passar din huvudstorlek och form. En bra hjälm ska också ha god ventilation för att hålla dig sval under varma dagar. Vi erbjuder cykelhjälmar från välkända varumärken som uppfyller höga säkerhetsstandarder och har bra passform och ventilation.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)