Nedgrävd pool

Visar 1 prisvärda produkter
Sortera på

Bättre bad med nedgrävd pool

Det går bäst att göra utetillvaron underbar med en nedgrävd pool. Med en billig pool ordnar du en aldrig sinande källa till nöje för hela familjen. Inget talar lata och glada sommardagar bättre än exempelvis en spa pool. Bygg din fritid runt en pool i plast och ha aldrig tråkigt mera. Du kan välja mellan flera trevliga och billiga pooler online hos oss på Trademax.

Vilka fördelar har en nedgrävd pool?

En nedgrävd pool blir stabil på ett helt annat vis än en ovanjordspool. Man slipper också att klättra för att kunna ta sig i poolen. En nedgrävd pool ser snygg och proffsig ut och höjer värdet på din fastighet betydligt. Om du ändå önskar ovanjordspool finns det flera modeller att välja mellan.

Hur installerar jag en plast pool?

Installation av en pool är en av de projekt som man med fördel kan överlåta till yrkespersoner. För att allt ska fungera som tänkt och inte åstadkomma problem i framtiden är det ett klokt val att inte själv utföra jobbet om du inte är mycket kunnig.

Hur sköter jag en pool i plast?

Du behöver köpa till rengöringsmedel speciellt avsedda för poolen. Du behöver också se till att vattenrening sker regelbundet. Vintertid ska poolen tömmas och täckas.

Vilken pool passar bäst för mig?

Det beror på vad du vill ha ut av din pool. Vill du motionera eller slappa? Har du barn som kommer använda den? Oavsett vilket kan du köpa en pool på rea och bli nöjd. Nedgrävd eller ovanmarkspool? Rektangulär eller rund? Välj du!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Färg
Pris