Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kampanj påDagbäddar

  Visar 0 av 0 produkter

  Populära filtreringar

  En dagbädd är en eftertraktad och klassisk möbel som passar de flesta nordiska hem. Soffa eller säng? Bestäm själv! Historiskt sett har dagbädden mest fungerat som en lyxig avlastningsyta. Idag har du däremot oändliga möjligheter att använda din dagbädd och inte minst att kombinera den med övrig inredning. Det är mångsidigheten som gör en dagbädd användbar för dig. Den bidrar till vardagslyx och skapar en harmonisk och avkopplande stämning i ditt hem. Trademax har ett stort utbud av dagbäddar som finns i flera olika färger och utföranden.

  Dagbädden – en mångsidig lösning för avkoppling, förvaring och modern lyx!

  • Vad används en dagbädd till?

   Det klassiska användningsområdet för en dagbädd är just avkoppling. Spendera din egentid rätt och välj att göra det på din dagbädd, på dina egna villkor. Här har du möjligheten att läsa ut boken som du inte haft tid med i veckan. Eller varför inte bara lägga dig tillrätta, sluta ögonen och lyssna på din favoritpodd eller en ljudbok? Skapa en lyxig miljö med hjälp av olika ljussättningar, växter, plädar och kuddar. Bestäm själv hur din egen plats ska se ut! På Trademax har vi även dagbäddar som erbjuder förvaringsmöjligheter – ett smidigt sätt att spara plats på men utan att tumma på den lyxiga känslan som en dagbädd inger. Exklusivt, harmoniskt och funktionellt på samma gång.
  • I vilka material och färger finns dagbädd?

   Trademax erbjuder smakfulla dagbäddar i bland annat sammet, trä, linne och tyg. De flesta av våra dagbäddar är i färger som aldrig går ur tiden, men vi har även en del färgstarka dagbäddar för dig som vill sätta en färgklick i hemmet. De mest populära färgerna är: Mossgrön Blå Grå Svart
  • Hur inreder jag med en dagbädd?

   Skapa din egen myshörna utifrån din personliga stil med matchande pläd och kuddar i olika material som ull, textil eller fuskpäls. Med hjälp av detaljerna kan du lyfta vilken inredning som helst. Hitta mer inspiration till din dagbädd. Ett trendigt tips är att placera dagbädden vid ett fönster eller i ett hörn. Ställ en lampa i fönsterkarmen eller på en hylla ovanför dagbädden. Bosätt dig där under kvällskvisten för att njuta av din egen exklusiva läshörna! Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp och smidig leverans när du handlar nya möbler hos oss!