Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kampanj påBarnsoffa

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter
En barnsoffa är en liten och bekväm möbel som är speciellt utformad för barn. Den är vanligtvis tillverkad i mjuka material och har en mindre storlek för att passa barnens kroppar. En barnsoffa kan användas för att sitta och koppla av, läsa en bok eller titta på TV. Den kan också vara en rolig lekplats för barnen att använda sin fantasi och leka olika roller. Barnsoffor finns i olika färger och mönster för att passa barnens personliga smak och passa in i deras rum eller lekrum. Det är en praktisk möbel för att skapa en mysig och bekväm plats för barnen att använda i sitt eget utrymme.

  • Kan jag köpa bäddsoffa barn på Trademax?

    Ja, hos oss kan du hitta en barnsoffa som även går att bädda ut till en bäddsoffa. Den är väldigt enkel och smidig att fälla både ned och upp igen. En bäddsoffa i barnrummet är perfekt för när ditt barn vill ha kompisar som sover över. Välj bland våra bäddsoffor i mjukt tyg eller en bäddsoffa mer i stil med en dagbädd.
  • Kan jag köpa alla era barnsoffor online?

    Absolut. Vi erbjuder hela vårt sortiment av barnsoffor online för dig som kund. Om du skulle behöva hjälp med ditt val eller köp av barnsoffa hos oss här på Trademax, tveka inte att fråga oss i vår kundtjänst.
  • Hur stor är en barnsoffa?

    Våra soffor för barn här på Trademax kommer i olika storlekar och modeller. Hur stor soffa du ska köpa till ditt barn beror på var soffan ska placeras och vad du får plats med helt enkelt. Om du har ett mindre barnrum kan en av våra bäddsoffor för barn vara lämplig då barnet även kan sova i den utöver att sitta och slappa i den om dagarna. Ta dig gärna en titt på vårt sortiment av barnsoffor och välj just din och barnets favorit.