Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 9 av 9 produkter

Är du ofta öm i kroppen och har behov av massage. Då kan en massagepinne vara det perfekta alternativet för dig. Med hjälp av dess utformning når du punkter som i vanliga fall är svåra att komma åt själv. Utforska vårt breda sortiment och välj bland både stora och små massagepinnar billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Hur använder jag en massagepinne?

    Massera ömma punkter med hjälp av tryck från massagepinnen. Stanna upp vid varje öm punkt och massera utan att trycka för hårt, tryck tills dess att smärtan avtar. Men inte längre än 1 minut. Börja lätt och ju mer du vänjer kroppen vid massage desto hårdare kan du trycka.
  • Varför behöver jag en massagepinne?

    Med hjälp av en massagepinne kan du trycka på olika triggerpunkter på kroppen. För dig som ofta har ont eller vill mjuka upp musklerna efter träning, är en massagepinne perfekt. Genom sin utformning gör en massagepinne det möjligt för dig att nå punkter på ryggen som du annars inte kommer åt.
  • Vilka modeller på massagepinnar erbjuder Trademax?

    Oftast är massagepinnar formade som ett S eller ett J, men självklart hittar du även andra modeller hos på Trademax. Hos oss hittar du massagepinne med piggar, massagekrok samt massagepinne med kylfunktion. Välkommen att utforska vårt breda sortiment.