Massage & välbefinnande

72 st produkter
2094558(1).jpg

Massage får kroppen att slappna av och må bra igen om den utsatts för hård belastning eller om den bara är spänd. Om du arbetar som massör, har det som din hobby eller bara vill ta en stund för egenvård hittar du olika sorters redskap och utrustning hos oss som ökar kroppens välbefinnande.

Koppla av med skön massage och öka ditt välbefinnande

Hur ökar massage mitt välbefinnande?

Det spelar ingen roll om du ger dig själv massage eller om du blir masserad. Kroppen mår bra av den stimulans som den får. Massage sätter igång blodcirkulationen vilket mjukar upp och värmer upp muskler så att ditt välbefinnande ökar. När kroppen är trött, du har sträckt en muskel eller suttit spänd för länge gör en massage underverk.

Finns det redskap för självmassage?

Det är inte alltid du behöver en hel behandling av en massör, utan det räcker om du koncentrerar dig på just den punkt där du blivit stel eller fått ont. Hos oss finns det både elektriska och manuella redskap för den massage som ökar ditt välbefinnande. Du kan välja att ge massage till en vad, din nacke eller andra delar av kroppen som behöver lite extra omsorg.

Hur ska jag välja massageutrustning?

Om du arbetar med att ge massage eller har det som din hobby ska du välja den utrustning för massage som passar in i det rum du använder. Letar du efter redskap och verktyg för att kunna ge dig själv den massage som skapar välbefinnande ska du välja efter var du vill ställa dem och hur du vill använda dem.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar