Massagebänk & massagebord

30 st produkter
2094666(1).jpg

Fynda billig massagebänk online hos Trademax. Vi erbjuder massagebänkar för både yrkes- och hemmabruk till riktigt bra pris. Välj bland olika modeller och designer och hitta ett som uppfyller just dina önskemål. Justerbara huvud- och armstöd ger maximal komfort. Köp massagebord hos oss idag! Hos Trademax får du alltid smidig leverans och 365 dagars öppet köp.

Massagebänkar & behandlingsbänkar för välbefinnande

Massage kan avhjälpa stress, spända muskler och sömnsvårigheter. Vid massage frigörs hormonet oxytocin som påverkas det autonoma (icke viljestyrda) nervsystemet och reflexmässigt ökar blodcirkulation, verkar lugnande och sänker både puls och blodtryck. Vi blir lugnare i både sinnet och kroppen och immunförsvaret stärks. Med en massagebänk eller behandlingsbänk från Trademax garanterar vi en “investering” som gynnar både hälsan och plånboken. Våra massagebänkar skänker avkoppling till ditt liv, utan att kosta skjortan. Kanske vill du kunna njuta av den välbefinnande känslan av en lyxig massage i ditt egna hem? Eller kanske hjälper du andra att bli av med spända muskler och letar du efter en professionell massagebänk? Våra massagebord är ideala för professionellt såväl som privat bruk.

Mobila massagebord

Med en hopfällbar och bärbar massagebänk förenklas både transport och förvaring. Våra mobila massagebänkar är lika flexibla, som de är ergonomiska och stabila. I vårt utbud hittar du robust och stadig hopfällbar massagebänk i trä eller aluminium med en maximal belastningskapacitet på upp till 150 kg. Våra mobila massagebord monteras upp och fälls ihop på nolltid, och tar upp lite plats som hopfälld. När du köper en hopfällbar massagebänk från oss medföljer dessutom en praktisk bärväska eller bärfodral.

Skötsel och underhåll av massagebänkar

Var noga med rengöra massagebänken efter avslutad behandling. Torka av med en trasa fuktad med varmt vatten, och för ytterligare desinficering finns speciella sprayer tillgängliga i specialaffärer. När du köper en massagebänk eller behandlingsbänk från Trademax medföljer desinfektionsmedel, speciellt anpassat för massagebänken. Viktigt att komma ihåg är att alltid torka av massagebordet ordentligt innan du fäller ihop det, annars riskerar ytmaterialet att få fula fläckar. Kontrollera även att skruvar och muttrar att ordentligt åtdragna på din massagebänk för att garantera optimal stabilitet. Detta är särskilt viktigt vid frekvent användning av din massagebänk.

Köpa massagebord online

Genom att köpa massagebord eller behandlingsbord online sparar du både tid och pengar. Vi på Trademax erbjuder ett brett utbud av kvalitativa massagebänkar i lyxig och komfortabel design. Dessutom erbjuder vi smidiga leveranser och 1 års öppet köp. Vår kunniga och tillmötesgående kundsupport finns här för att hjälpa dig och svara på alla frågor som rör ditt köp! Ett massagebord är ett steg i rätt rikltning mot en bättre hälsa.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar