Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 3 av 3 produkter

Trademax stekpannor erbjuds i olika material, olika funktioner och olika storlekar. Våra stekpannor passar noviser såväl som mästerkockar. Välkommen att utforska vårt stora utbud och beställ din nya stekpanna billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Hur länge håller en stekpanna?

    Tar du hand om din stekpanna noga och använder rätt material för rätt stekpanna förlänger du livslängden. Din stekpanna kan därför hålla mellan sju år och upp till flera generationer. Ett tips är att smörja in din stekpanna med olja då och då. Oljan minskar risken att stekpannan flagnar.
  • Vad ska jag ha för stekpanna?

    Det bästa är att utgå efter vilken spis du har. Till en traditionell elspis kan du behöva en gjutjärnspanna med tjock botten för bästa resultat. Har du gasspis fungerar det utmärkt med stekpannor som är tunnare. Om du har en induktionsspis är det viktigt att välja en stekpanna som är anpassad för induktion, det vill säga till exempel en panna med magnetisk botten eller en panna i gjutjärn.
  • Hur mäts stekpannor?

    En stekpanna mäts alltid ovanifrån. Det diametermått som anges är mätt från kant till kant. Vanligtvis är stekpannor 28 cm, men det finns självklart både större och mindre stekpannor.