Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 46 produkter
12

En arbetsbänk är en stabil och robust yta som används för att utföra olika arbetsuppgifter. Den är vanligtvis tillverkad av trä eller metall och har en plan yta där man kan lägga verktyg, material eller andra föremål. Arbetsbänken är vanligt förekommande i verkstäder, garage eller andra arbetsplatser där man behöver en stadig och praktisk yta att arbeta på. Den kan användas för att såga, snickra, slipa eller montera olika saker. Arbetsbänken är en viktig del av arbetsutrustningen för många yrkesgrupper och kan även vara till nytta för hobbyentusiaster och hemmafixare.

Vanliga frågor om Arbetsbänk

  • Hur hög ska en arbetsbänk vara?

    En arbetsbänk bör vara anpassad efter användarens längd och arbetsuppgifter. Generellt sett rekommenderas en höjd på mellan 85-95 cm för en arbetsbänk. Det är viktigt att bänken är bekväm att arbeta vid och att arbetshöjden är ergonomiskt korrekt för att undvika belastningsskador och obehag.
  • Vilken skiva till arbetsbänk?

    Det beror på vilket material du föredrar och vilken typ av arbete du kommer att utföra på arbetsbänken. Här är några vanliga alternativ: