Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 24 av 41 produkter
12

Det första som möter dig och dina besökare är din ytterdörr. Första intrycket av ditt hem är ju viktigt, så fundera på vilken ytterdörr i vårt sortiment som passar dig bäst. Du kanske vill ha en ytterdörr som smälter in? Eller vill du ha en av dessa ytterdörrar som sticker ut och fångas på bild av förbipasserande? Hos oss hittar du många varianter av ytterdörrar, såväl pardörrar som enkeldörrar och annat.

Välj en ytterdörr som är både snygg och säker från vårt sortiment

  • Hur väljer jag ytterdörr?

    Dels bör du tänka på att välja en ytterdörr som passar in i stilen på ditt hus. Det är också bra att välja en ytterdörr som harmonierar med fönstren på bottenvåningen. I övrigt är vilket material du föredrar i din dörr och hur bred dörröppning du har avgörande för ditt val.
  • Vad ska jag tänka på när jag monterar min ytterdörr?

    Säkerheten är en viktig del med din ytterdörr, så det är viktigt att se till att det inte är enkelt att ta bort gångjärnen. Tänk också på att dörren ska vara hängd åt det håll som är mest praktiskt för dig. Se helst till att det inte finns några hinder för att öppna dörren på vid gavel.
  • Vad är fördelen med fönster i ytterdörrar?

    Om du väljer att ha en ytterdörr med fönster får du in mer ljus i din hall. Det är också välkomnande med ett fönster i ytterdörren, även om det inte går att se in genom glasrutan. Fönster i ytterdörrar blir en sorts dekoration som ger ett trevligt uttryck till husets fasad.