Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 19 av 19 produkter

Innerdörrar är en viktig del av heminredningen och har många praktiska funktioner. De kan användas för att skapa avskildhet och privatliv mellan rum, samtidigt som de kan bidra till att förbättra ljudisoleringen och energieffektiviteten i hemmet. Innerdörrar finns i en mängd olika stilar och material, från klassiskt trä till moderna glas- och metallkonstruktioner. De kan också anpassas efter olika behov och preferenser, till exempel med olika handtag, lås och färger. Oavsett vilken stil du väljer, kan innerdörrar bidra till att skapa en vacker och funktionell inredning i ditt hem.

Vanliga frågor om Innerdörrar

  • Vad är en innerdörr?

    En innerdörr är en dörr som används för att skilja olika rum från varandra inomhus. Det kan vara en vanlig trädörr, en glasdörr eller en skjutdörr. Innerdörrar finns i olika storlekar och material och kan vara målade eller obehandlade beroende på önskad stil.
  • Hur mäter man innerdörrar?

    För att mäta innerdörrar behöver du mäta både bredden och höjden på dörröppningen. Mät bredden på insidan av dörrkarmen på tre olika ställen: högst upp, i mitten och längst ner. Använd sedan det smalaste måttet som din dörrbredd. Mät höjden på insidan av dörrkarmen från golvet till överkanten av karmen på två olika ställen: till vänster och till höger om dörröppningen. Använd sedan det högsta måttet som din dörrhöjd. När du beställer din innerdörr är det viktigt att du anger exakt mått för att försäkra att dörren passar perfekt.
  • Vilka typer av innerdörrar finns det?

    Det finns flera typer av innerdörrar, inklusive: