Dekorplast & kakeldekor

21 st produkter
1280572.jpg

Fräscha upp din köksbänk eller ge nytt liv till dina gamla möbler. Användningen av kakeldekor är obegränsad där du enkelt och snabbt kan ge ytor i ditt hem en modern stil. Släpp lös din kreativitet och beställ din nya dekorplast billigt från Trademax.

Vanliga frågor och svar

Var köper jag kakeldekor & dekorplast?

Hos oss på Trademax kan du hitta dekorplast och kakeldekor i en mängd olika färger och mönster. Vi har dekorplast i tr, marmor, kakel, och många fler. Oavsett vilken stil du föredrar hittar du med all säkerhet något som matchar ditt behov hos oss på Trademax.

Var kan jag använda dekorplast?

Alla släta ytor som är fria från damm och fett kan du dekorera med dekorplast.Välj själv om du vill fästa ditt dekorplast på dina köksluckor, bord eller kanske din bänkskiva. Användningsområdena är många. Se bara till att rengöra ytan med såpa och vatten och låt det torka innan du monterar din dekorplast.

Hur inreder jag med kakeldekor?

Med självhäftande kakeldekor kan du enkelt uppgradera ditt kök eller badrum. Du fäster dekoren på ditt befintliga kakel och kaklet får omedelbart en ny och fräsch look. Kakeldekoren är gjord av självhäftande vinyl och passar utmärkt för inredning inomhus.

Hur tar jag bort dekorplast & kakeldekor?

Värm upp dekorplasten med en hårfön och dra försiktigt av den. Den ska inte dra med sig något, om underlaget var grundligt förberedd innan montering. Skulle det vara limrester kvar kan du enkelt tvätta bort det med såpa och vatten.

Hur monterar jag dekorplast?

Rengör underlaget och låt det torka helt. Mät ut rätt mängd dekorplast i förhållande till möbler. Placera plasten på möbeln och använd ett verktyg med slät yta för att få bort luftbubblor. Börja från mitten och jobba dig utåt mot kanterna. Skär bort överflödig kakeldekor och låt den vara i 24 timmar.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende