Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Liggande poster

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Populära filtreringar

Liggande posters är ett fantastiskt sätt att fylla en stor tom vägg eller för att skapa en elegant look i ditt hem. De fungerar särskilt bra för landskapsbilder, panorama-fotografier och abstrakta konstverk. Hos Trademax hittar du liggande posters i olika stilar och motiv för att passa din inredning.

Vad är en liggande poster?

En liggande poster är en poster som är bredare än den är hög, motivet är alltså vertikalt. De är vanligtvis utformade i en landskapsformat eller panoramaformat.

Kan jag hänga upp min liggande poster i en vertikal position?

Ja, du kan hänga upp din liggande poster i en vertikal position om det passar din inredning eller om du vill ha en annan kreativ touch.

Vad är fördelen med en liggande poster?

En fördel med en liggande poster är att den är idealisk för att visa upp landskapsbilder, panorama-fotografier och andra motiv som är bredare än de är höga. Liggande posters kan också hjälpa till att fylla ut stora tomma väggytor på ett effektivt sätt och skapa en balanserad inredning. Dessutom ger en liggande poster ett unikt och elegant uttryck som kan skapa en harmonisk och visuell balans i ditt rum.