Kampanj på Ljus & dofter

32 st produkter
Kampanj
1705876(1).jpg

Få saker gör ett hem lika inbjudande och mysigt som tända ljus. När hösten och vintern närmar sig finns det ju inget bättre än att få kura ihop sig framför en öppen brasa och tända mysiga ljus här och var. Vid middagsbordet kan stearinljusen lysa och bidra till en stämningsfull middag. I vårt sortiment av ljus kan du välja bland både LED-ljus men även härliga doftljus. Välj bland många underbara dofter som bland annat päron och ingefära, kokos eller lotusblomma. Förutom att skenet från ljusen är mysigt bidrar även doften till en härlig och mysig atmosfär.

Dekorera hemmet med ljus

Levande ljus passar minst lika bra i höstrusket som en sen augustikväll i goda vänners sällskap. Den varma lågan som långsamt rör sig får oss att bli avkopplade, särskilt om ljuset doftar gott. Våra doftljus från Aromabotanical passar minst lika bra för ditt hem som att ge bort som en present. För dig som vill undvika att glömma brinnande ljus kanske våra LED-varianter kan vara intressanta. Ljusen ser otroligt verklighetstrogna ut men är alltså ett batteridrivet ljus. Väldigt bra för dig med små barn!

När mörkret faller utomhus finns det knappt något bättre än att få komma hem efter jobbet, tappa upp ett varmt bad och tända levande ljus i badrummet. Det är något fridfullt och avkopplande med levande ljus och de skapar såklart en väldigt mysig stämning. Beställ väldoftande ljus eller satsa på våra LED-varianter som saknar brandrisk! Hos oss på Trademax finns allt du behöver för att skapa ett mysigare och trevligare hem.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj