Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 2 av 2 produkter

En lekstol är en speciellt utformad stol som är avsedd för barn att använda under lek. Den är vanligtvis mindre i storlek och har en färgglad och lekfull design för att locka barnens intresse. Lekstolar kan vara gjorda av olika material, såsom trä, plast eller tyg, och kan ha olika funktioner som att kunna gunga eller rotera. Dessa stolar är utformade för att vara bekväma och säkra för barn att använda och kan vara en rolig och praktisk möbel i barnrummet eller lekrummet.

Vanliga frågor om Lekstol

  • Vad är skillnaden på en gåstol och en lekstol?

    En gåstol är en typ av stol som är utformad för att barn ska kunna sitta och samtidigt kunna röra sig framåt med hjälp av hjul eller en rörlig bas. Syftet med en gåstol är att ge barnet möjlighet att utforska sin omgivning och träna på att stå och gå. En gåstol kan vara utrustad med leksaker och aktiviteter för att underhålla barnet.
  • När kan mitt barn börja använda en lekstol?

    Din bebis kan börja använda en lekstol när hen kan sitta upp självständigt utan stöd, vilket vanligtvis inträffar runt 6-8 månaders ålder. Det är viktigt att barnet har tillräcklig nack- och ryggmuskulatur för att kunna sitta stabilt i lekstolen. Innan du introducerar en lekstol bör du rådfråga din barnläkare eller barnmorska för att få råd och rekommendationer som är anpassade efter ditt barns individuella utveckling.