Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 26 produkter
12

Nästan alla människor har en relation till gosedjur och mjukleksaker. De är söta och roliga, de får oss att le och tänka på barndom och lek. Hitta mjukleksakerna och gosedjuren som uppskattas av alla hos oss. Vårt sortiment innehåller både stora och små djur, till både stora och små barn.

Låt ditt barn få sin första vän i ett gosedjur

  • Vilken sorts mjukleksaker ska jag välja till en baby?

    Tänk på att en baby ofta stoppar saker i munnen och därför behöver gosedjuret tåla det. Det är bra om mjukleksaken är lätt att hålla i, eftersom bebisar har svårare att gripa om större saker. Välj gärna mjukleksaker med glada färger och bra kontraster när du köper till en baby. Viktigt är att mjukleksaker till en baby inte är för hårda eller tunga.
  • Kan jag köpa gosedjur till en vuxen person?

    Många vuxna uppskattar gosedjur och köper emellanåt mjukleksaker till sig själva. Det är aldrig fel att ge ett gosedjur till en annan vuxen person, så länge det görs med vänlighet. Du kanske vill ge någon ett kramdjur för att trösta, uppmuntra eller för att fira något. Ett gosedjur kan ofta vara lika uppskattat som present som blommor eller choklad är.
  • Behöver ett gosedjur föreställa ett verkligt djur?

    Alla gosedjur föreställer inte djur som verkligen finns. Det kan också vara så ibland att ett gosedjur har en färg som det verkliga djuret aldrig skulle ha. Barns fantasi gör alla gosedjur verkliga, vare sig de finns i levande livet eller inte. Viktigast för barnet är att gosedjuret känns bra och att det är så fint som barnet önskar.