Babygym

6 st produkter
1381831(1).jpg
Populära filtreringar

Det är fantastiskt att se när ett litet barn upptäcker sin egen motorik och sakta men säkert erövrar världen omkring sig. Att ge barnet stimulans och utmaning är något väldigt bra du kan göra. Välj ur vårt sortiment av billiga babygym för att skapa bästa möjliga förutsättningar för den lilla familjemedlemmen.

Låt ditt barn få rätt motion i ett babygym

Hjälper ett barngym till att bygga barnets muskler?

Ett babygym är inte främst tänkt att bygga muskler, utan träna motorik och ge grundläggande styrka i bålen. Ett babygym ger ditt barn den stimulans att röra sig och försöka nå fram till saker som det behöver. Genom att lägga barnet i ett babygym kommer du både att roa barnet och stötta dess utveckling.

Kan jag lämna min baby ensam i sitt babygym?

Små barn ska aldrig lämnas utan övervakning, så klart. Men det är ingen fara att låta ditt barn ligga i sitt babygym på egen hand. Alla leksakerna och delarna i ditt babygym är säkra och tål de ibland hårdhänta tag som till och med en baby lyckas med. Om du vill underhålla din baby medan du själv sysslar med annat precis bredvid är ett babygym utmärkt.

På vilket sätt hjälper ett babygym mitt barn?

Babygym är till för att underhålla och stimulera de yngsta barnen. De lockar babyn att sträcka sig efter leksakerna och på så sätt övas motoriken och barnets bålmuskulatur stärks. Ett babygym är också en mysig plats för barnet att ligga, samtidigt som de olika figurerna och delarna roar och väcker nyfikenhet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar