Kampanj på Skohylla & skoställ

4 st produkter
Kampanj
2022096(1).jpg

Är du trött på att komma hem och snubbla över ett antal skor som står huller om buller i hallen? Du behöver inte ens ha barn för att uppleva det. Du kan till och med leva som singel och bara ha två par skor – och ändå snubbla över det andra paret i hallen om du är trött och det är mörkt. Oavsett behöver du en snygg skohylla. Här på Trademax har vi ett stort utbud av skoställ, skohyllor och annan skoförvaring som hjälper dig att få ordning i kaoset.

Få ordning i hallen med ett skoställ

Hur många skor ryms i en skohylla?

Det finns olika stora skohyllor. Har du bara ett par skor som behöver en avsedd plats i hallen klarar du dig med en enkel liten skohylla som går att ställa precis vid dörren. Är ni däremot en stor familj där alla har en förkärlek för att äga många olika sorters skor kan ni behöva avsätta en hel vägg i hallen för skohyllor med många fack. Här på Trademax kan du hitta den skoförvaring du behöver beroende på vilka behov du har.

Har jag för många skor för ett skoställ?

Behöver du fråga så är det säkert så. Men det behöver inte vara ett problem. Skoställ är inte de enda sättet att förvara skor på. Förmodligen använder du inte alla dina skor dagligen och kan därför förvara några skor på annat sätt.

Vilket material är skoställ i?

Skoställ finns i många olika material. Trä och krom är vanliga. Men gjutjärn och andra metaller kan också förekomma. Här på Trademax har vi skohyllor och skoställ i flera olika varianter.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj