Vägglampa i mässing

66 st produkter
  • Mässing
1296316.jpg

Om du vill skapa ett stämningsfullt ljus i ett rum ska du välja en vägglampa i mässing. En vägglampa i mässing skimrar i guldiga nyanser och går att köpa till ett överkomligt pris. Om du har många tavlor på dina väggar vill du kanske belysa någon av dem speciellt. Då kan du ha en vägglampa i mässing med riktad ljuskägla. Om du vill lysa upp ett helt rum kan du montera en väggplafond dikt an mot en vägg. Hos oss på Trademax finner du en rad olika vägglampor i mässing som passar till dina olika rum.

Vägglampa i mässing ger fint ljus och härlig stämning

Finns det vägglampa i mässing i plafondmodell?

Med plafond menades ursprungligen ett tak som var plant. Lamporna placerades direkt mot taket. Runt plafondlampan fanns ofta målningar eller stuckaturer. Men tiderna förändras och idag kan du mycket väl ha en vägglampa i plafondmodell som du sätter direkt mot väggen. Med en väggplafond i mässing kan du lysa upp ett helt rum.

Kan en vägglampa i mässing användas som läsbelysning?

Visst är det skönt att sätta sig i en bekväm stol när höstkvällarna börjar skymma, läsandes en tidning eller en spännande bok. Då vill du kunna få till ett mysigt men tillräckligt ljust ljus. Du löser detta genom att montera en vacker vägglampa i mässing på en vägg i närheten av din myshörna. Eftersom en vägglampa i mässing kan vara dimbar kan du skapa en stämningsfull punktbelysning i rummet även när du inte läser.

Kan jag ha en vägglampa i mässing som spotlight?

Det går naturligtvis alldeles utmärkt att ha en vägglampa i mässing med spotlight och riktat ljus mot någon del av rummet. En vägglampa i mässing med spotlight blir en diskret inredningsdetalj. Hos oss på Trademax hittar du olika typer av spotlights.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)