categoryTopBlock

Tavelbelysning

324st produkter
Möbelbelysning belysning
Kampanj
Populära filtreringar

Hur matchar jag bäst tavla och tavelbelysning?

Vill du ha en mer diskret tavelbelysning kan du med fördel välja en lampa som matchar tavlan. En vit lamparmatur till en vit ram harmoniserar och är diskret. Har du en vacker ram av äldre stil som är sirlig och pampigt guldfärgad kan du välja en tavelbelysning i mässing. På så sätt förhöjer du tavlans utstrålning.

Kan jag använda tavelbelysning till annat?

Absolut, du kan till exempel använda tavelbelysning till att punktbelysa över större växter eller andra föremål. Du kan ge ett varmt intryck som ger rummet en helt ny känsla. Fler ljuskällor i ett rum ger en ombonad och designad känsla. Du kan också med fördel använda tavelbelysning över fotografier som du vill framhäva. Eller varför inte över en spegel?

Hur bör jag rikta tavelbelysningen för bästa effekt?

För att få bästa effekt ska tavelbelysningen placeras rakt över tavlan och vara centrerad. Lampan bör sitta några centimeter över tavlan så ljuset faller på bästa sätt. Tavelbelysningen bör anpassas storleksmässigt. Har du en större tavla så mät bredden på tavlan så du kan matcha med tavelbelysningen. Tavelbelysning i LED har fördelen att tekniken tillåter mer kompakta format. LED passar där du vill ha en mer diskret belysning.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj