Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 2 av 2 produkter

Det är många delar i hemmet som behöver belysning. Förutom bra köksbelysning är det inte fel att ha belysning i vitrinskåp, underskåpsbelysning eller bänkarmaturer. Hos Trademax hittar du belysning som fungerar för alla hem, oavsett inredningsstil. Välkommen att utforska vårt breda utbud av skåpbelysning.

Vanliga frågor och svar

  • Varför behöver jag skåpbelysning?

    För utrymmen där större lampor inte får plats men behöver lysas upp, där passar skåpbelysning perfekt. Det kan vara i bokhyllan för att lysa upp dina böcker eller genom att placera underskåpsbelysning i köket för att lysa upp din bänkskiva. Garderoben är även ett perfekt ställe, då slipper du rota runt i mörker för att hitta rätt klädesplagg. Med andra ord är användningsområdena många där du med hjälp av trådlös skåpbelysning kan placera lamporna var du vill.
  • Var kan jag ha bänkbelysning?

    Inred med bänkbelysning på ställen där du behöver extra ljus, som till exempel i köket eller tvättstugan. Du kan även inreda med belysning i eller under ett skåp för att lysa upp saker och samtidigt skapa en stämningsfull känsla till rummet.
  • Vilken ljusteknik är bäst för bänk- och skåpbelysning?

    Det är med stor fördel att välja skåpbelysning i led eller batteri. Förutom att det sparar mer ström än halogenlampor håller de även längre. Det är även en fördel att välja dimbar skåpsbelysning. På så vis kan du styra ljusstyrkan efter behov.