Elverk & generator

7 st produkter
1207206(3).jpg

Elverk och generatorer kan göra nytta vid många olika tillfällen. Vid till exempel strömavbrott håller den igång sådant som är viktigt och i behov av el. Det kan vara svårt att veta vilken generator eller elverk som är bäst. Börja med att definiera var och vad du tänkte använda den till. Skulle du ha fler frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundservice, de hjälper dig gärna!

Vanliga frågor och svar

Vad är generator?

En generator är en av de viktigaste maskinerna vi har idag, den ger oss elektricitet. Vi får i princip all el genom olika generatorer. Olika typer av modeller lämpar sig för olika typer av användningsområden.

Vad används elverk till?

Om du är i behov av mycket ström under en längre tid är en generator perfekt. Det är även bra att ha om strömmen skulle gå i hemmet och du är i behov av el. På så vis har du fortfarande möjlighet att använda alla dina elektriska apparater du har i hemmet. Det är även perfekt att använda på ställen där du vanligtvis inte har tillgång till ström, till exempel på båten eller campingen.

Vilket elverk ska jag välja?

Beroende på vad du ska använda den till kan effektivitet och drifttid komma att spela roll. En stor generator som har mer kraft och längre drifttid är perfekt för arbetsplatsen. Om det är så att du behöver ström till maskiner med motor är det bäst att kika på ett elverk på diesel. Handlar det istället om att ladda till exempel dator är det bättre med ett inverterelverk. Med denna modell får du samma ström som du får genom ett eluttag. Så hur stort eller litet elverk du behöver beror på användningsområdet.

Vad kostar ett elverk och generator?

Hos Trademax hittar du högkvalitativa produkter till låga priser. Pris för generator och elverk är olika beroende på uteffekt och drifttid. Det är även bra att räkna på driftkostnader när det kommer till val av elverk, det kan skilja sig om du väljer elverk som drivs med diesel eller bensin.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar