Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Vägglampa badrum

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Det är få rum vi tillbringar så mycket tid i som badrummet. Det kan därför vara värt att lägga lite extra krut på inredningen där inne. Genom att sätta upp en eller flera badrumslampor på väggen kan du göra rummet såväl praktiskt som trivsamt. Hitta din favorit i vårt sortiment och beställ den billigt och bekvämt från oss på Trademax.

Lys upp ett av hemmets viktigaste rum med en badrumslampa på väggen

 • Vad fyller vägglampan till badrummet för funktion?

  Det finns flera olika sorters badrumslampor som fästs på väggen. Ljuset kan vara mer eller mindre koncentrerat, mjukt eller hårt och stråla uppåt, nedåt eller åt sidorna. Vägglampor fungerar ofta som komplement till taklampan. Vanligt är att en vägglampa fyller en specifik funktion såsom att bidra med bra belysning för exempelvis hudvård, skapa stämning eller belysa en inredningsdetalj.
 • Var i badrummet passar det bäst med en vägglampa?

  Många väljer att montera en eller flera badrumslampor på väggen i nära anslutning till rummets spegel. På så sätt får man arbetsbelysning när man speglar sig i samband med rakning, sminkning och annat. Det är även populärt med nedtonad badrumsbelysning på väggarna för att skapa en mysig stämning.
 • Hur vet jag vilken vägglampa som är godkänd för användning i badrummet?

  Läs vilken IP-klassning vägglampan har. Denna anger hur damm- och vattentät den är, vilket avgör var och om den kan placeras i badrummet.
 • Kan jag montera upp en vägglampa i badrummet själv?

  Badrummets kombination av el och vatten kan vara farlig. Därför bör man i regel inte installera badrumsbelysning på egen hand, utan anlita en auktoriserad elektriker för att montera din vägglampa badrum.