Enkelhandfat

Visar 305 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Vilka typer av enkelhandfat har Trademax?

Vi har enkelhandfat i många olika modeller, former och material. Fördelen med enkelhandfat är att du kan hitta ett som passar i alla badrum oavsett storlek. Genom att du kan välja mellan olika material som natursten, marmor eller det klassiska vita porslinet kan du skapa en helt egen stil. Runda och ovala former ger en stilren och lyxig känsla. Så låt din stil komma fram med enkelhandfat.

Vad ska jag tänka på när jag väljer enkelhandfat?

När du väljer enkelhandfat bör du tänka över dina behov. Används badrummet av hela familjen är det bra att välja ett material som är lätt att göra rent. Har du mindre utrymme kan runda handfat vara en lösning som är dekorativ och praktisk. Vill du skapa en elegant inramning kan du leka med svarta nyanser och mörka material. Ibland ingår inte blandare och bottenventil men det framgår tydligt i produktbeskrivningen.

Är det svårt att installera ett enkelhandfat?

Att installera ett enkelhandfat brukar gå att göra själv. Monteringsanvisningar medföljer de flesta handfaten och du kan även läsa på produktsidan. Behöver du dra nya rör eller på annat sätt modifiera vattenledningar bör du kontakta en installatör. Vi på kundtjänst svarar gärna på frågor om installation.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj