Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Funky & Co - för ett personligare hem

Varumärket Funky & Co kännetecknas av möbler i retro design som alla framkallar en känsla av nostalgi. Med sitt breda utbud väldesignade möbler gör Funky & Co det lätt för dig att inreda ett personligt hem.

Med inspiration från 70-talet

Den utmärkande inspirationskällan för Funky & Co är 70-talet och inredningsmässiga prägling. Sortimentet kännetecknas, likt 70-talet, av mycket färg, geometriska och abstrakta former samt unika detaljer. En stor retrotrend som Funky & Co verkligen håller fast vid är sammeten. Detta fantastiska material ser vi återkommande på såväl soffor som stolar.

 

Färg och form i fokus

Gult, grönt, blått eller rosa? Oavsett vilken din favoritfärg är hittar du garanterat något som faller dig i smaken från Funky & Co! Möblerna förekommer i flera olika, glada färger och härliga material som verkligen piggar upp hemmet. Vad sägs som en mysig soffa i grön sammet till TV-rummet, eller en maffig matstol i konstläder till matplatsen? Kombinera olika färger, former och material för ett välkomnande och lekfullt hem.

 

Möbler för alla rum

Gemensamt för möblerna från Funky & Co är deras fina och välarbetade finish. Här hittar du möbler för alla rum, välj mellan bland annat:

  • Soffor
  • Bord
  • Stolar
  • Förvaringsmöbler
38 st produkter
Visar 24 av 38 produkter
12