Vatten & Smutsavvisande skydd för Teak och Hårdträ

Om produkten
Specifikationer
Artikelnummer: 2267912
Produktinformation
Utemöbler utsätts för stora påfrestningar under säsongens olika väder och temperaturskiftningar som bryter ner materialets naturliga skydd.

Detta skydd gör teak och andra hårda träslag, vatten och smutsavvisande och hjälper till att förhindra fläckar och mögel som kan uppkomma av smuts och fukt.

Skyddet ger dina möbler ett längre liv och hjälper till att förebygga att möblerna skadas och tappar sitt utséende. Skyddet är vattenbaserat och transparant och slutar klibba efter 30 minuter samt är vattenavvisande efter 48 timmar. 750 ml.
Leverans
Levereras inom 3-8 vardagar.
Leveranssätt

Hos oss levereras alltid dina varor med kostnadsfri hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras direkt till närmsta utlämningsställe. Frakten är alltid kostnadsfri och dessutom klimatkompenserar vi för en stor del av våra hemleveranser. En expeditionsavgift tillkommer i kassan.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Köpvillkor
Prisgaranti på allt
365 dagars öppet köp
Kundsupport

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Kontakta kundsupport

Telefon: 042 - 17 21 60

Se priset!
489
:-
Köp nu, betala om 3 månader
Levereras inom 3-8 vardagar.
Prisgaranti
1 års öppet köp
Snabb leverans