Vedeldad badtunna

5 st produkter
1153078(7).jpg

Installera lite lyx med en vedeldad badtunna

Drömmer du om att kunna värma upp dig i ett varmt bad utomhus, när det är kyligt i luften runtomkring? Och hur vore det att kunna göra det i din egen trädgård? Beställ en billig vedeldad badtunna online från Trademax.se, så gör vi din dröm om avslappnande lyx till verklighet.

Varför ska jag välja en vedeldad badtunna?

I jämförelse med eldrivna tunnor går det mycket fortare att värma upp en vedeldad badtunna. Att värma en eldriven badtunna för 4-5 personer tar mellan 8-10 timmar, medan en vedeldad värms upp på endast 2-3 timmar.

Vilken sorts ved ska jag använda?

Vi rekommenderar främst att använda björkved för att värma upp din vedeldade badtunna. Andra träsorter som gran, tall eller annat spillvirke fungerar också bra, men då kan det vara en god idé att komplettera med en förlängning av skorstenen och ett gnistskydd.

Vilken ska jag välja?

Trademax sortiment erbjuder vedeldade badtunnor av olika storlek, så att du kan välja mellan större varianter som rymmer hela familjen, och mindre tunnor där du själv, eller du och din partner kan mysa loss i lugn och ro. De vedeldade badtunnorna har även olika utseenden invändigt och utvändigt, och vissa är utformade för att vara lättare att kliva i och ur.

Hur rengörs en vedeldad badtunna?

Om man vill undvika att byta ut vattnet alltför ofta, finns olika typer av reningsverk att komplettera med. Grovfiltret i reningsverket rensar bort större partiklar, som grässtrån och blad, och ett patronfilter tar sedan även bort mindre smutspartiklar i vattnet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende