Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kampanj påBiosoffa & reclinersoffa

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Är du en av många som njuter av att slå dig ner i soffan om kvällen och avnjuta en film? Då är en biosoffa precis vad du behöver för att göra stämningen och upplevelsen än mer magisk. Med en biosoffa sjunker du härligt ner i soffan som omfamnar dig under filmens gång. Trademax erbjuder inte bara prisvärda soffor, de är dessutom av hög kvalitet. Det betyder att du har många härliga filmtimmar att se fram emot i dessa komfortabla biosoffor! Hemlevererade på ett kick, dessutom med 365 dagars öppet köp!

Biosoffan – det bekväma alternativet

Med en biosoffa och reclinersoffa kan du skapa den där äkta biokänslan hemma i ditt eget vardagsrum och samtidigt slippa prasslande godispåsar och störiga ungdomar som fnittrar i salongen. Det som utmärker en biosoffa är att den är fantastiskt bekväm. Faktiskt långt mer bekväm än stolarna på biografen! Vissa biosoffor kan också ha speciella egenskaper, som till exempel mugghållare eller möjlighet att ladda mobilen. Upptäck vårt sortiment av biosoffor och hitta den som passar dig bäst. Skapa ett helt biorum där soffan gör hela skillnaden, eller skaffa en biosoffa till vardagsrummet bara för att den är så skön att sitta i.

Hitta din favorit bland våra biosoffor och reclinersoffor!

Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp och smidig leverans när du handlar nya möbler hos oss!