Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 2 av 2 produkter

En golvmopp är ett verktyg som används för att rengöra och skura olika golvytor. Den består vanligtvis av en långt handtag och en mjuk eller absorberande mopphuvud. Moppningen kan utföras med hjälp av vatten och rengöringsmedel för att effektivt ta bort smuts och fläckar. En skurhink är en behållare som används för att bära och blanda rengöringslösningar. Den har vanligtvis en hällpip för att enkelt kunna hälla ut vätskan på golvet. Skurhinken är ett oumbärligt verktyg vid städning och underlättar rengöringsprocessen genom att hålla allt som behövs på ett ställe.

Vanliga frågor om Golvmopp & skurhink

Hur många gånger ska man moppa golvet?

Antalet gånger man behöver moppa golvet beror på flera faktorer, som hur mycket trafik det är på golvet och hur smutsigt det blir. Generellt rekommenderas det att moppa golvet minst en gång i veckan för att hålla det rent och fräscht. Om golvet blir synligt smutsigt eller om det är mycket trafik kan det vara nödvändigt att moppa det oftare, kanske flera gånger i veckan eller till och med dagligen. Det är också viktigt att använda rätt rengöringsmetod och produkter som passar golvmaterialet för att undvika skador eller missfärgning.

Vad ska man moppa golvet med?

Det beror på vilken typ av golv du har. För trägolv eller laminatgolv rekommenderas att använda en lätt fuktig mopphink med en mild rengöringslösning som är speciellt formulerad för trä- eller laminatgolv. För klinker- eller kakelgolv kan du använda en allrengöringsmedel som är säker att använda på dessa ytor. Se alltid till att följa tillverkarens rekommendationer och undvik att använda för mycket vatten, eftersom överdriven fukt kan skada golvet.