Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 4 av 4 produkter

Borrmaskiner är elektriska verktyg som används för att borra hål i olika material. De kan vara handhållna eller stationära och finns i olika storlekar och effektnivåer. Borrmaskiner är vanligt förekommande inom bygg- och verkstadsindustrin, men används även i hushåll för mindre projekt. De kan användas för att borra hål i trä, metall, plast och andra material. Borrmaskiner är utrustade med olika typer av borr, som kan vara anpassade för olika material och ändamål. Genom att justera hastigheten och trycket kan man styra borrningens effektivitet och resultat.

Vanliga frågor om Borrmaskiner

 • Hur fungerar en borrmaskin?

  En borrmaskin är ett verktyg som används för att borra hål i olika material som trä, metall eller betong. Den består av flera viktiga delar:
 • Vad är skillnaden på borrhammare och slagborr?

  Borrhammare och slagborr är båda verktyg som används för att borra i olika material, men de skiljer sig åt i hur de fungerar och vilka typer av jobb de är bäst lämpade för.
 • Kan alla skruvdragare användas som borrmaskin?

  Ja, de flesta moderna skruvdragare kan användas som borrmaskiner. Många skruvdragare har en inställning som gör att de kan användas för att borra hål i olika material. Det är dock viktigt att kontrollera specifikationerna för skruvdragaren för att säkerställa att den har tillräcklig kraft och hastighet för att användas som en borrmaskin.
 • Vilken borrmaskin ska man köpa?

  Vilken borrmaskin man ska köpa beror på vilka behov man har. Det finns olika typer av borrmaskiner som passar olika ändamål. Här är några faktorer att tänka på vid valet av borrmaskin: