Handtag

2 st produkter
1460897(1).jpg

Ett byte av handtag kan förändra helhetsintrycket i ditt hem. Vill fräscha upp gamla dörrar hittar du en mängd olika handtag som passar alla stilar hos oss på Trademax. Vi erbjuder högkvalitativa handtag till ett bra pris, välkommen att utforska vårt sortiment.

Vanliga frågor och svar

Hur kan jag fräscha upp mina dörrar?

Om du har tröttnat på dina dörrar hemma kan du enkelt uppgradera dem med ett par nya dörrhandtag. Välj mellan snygga handtag i krom eller matt svart och komplettera med en ny fin färg på dörren.

Kan jag ha likadana handtag till olika dörrar?

Till badrumsdörren är det att föredra ett handtag med tillhörande lås. Då kan du enkelt låsa om dig för att få lov att vara ifred i badrummet. Till vanliga innerdörrar kan du välja det innerdörrhandtag du tycker är snyggast och som passar ditt hem bäst. Tänk på att lägga lite extra omtanke när du väljer nya handtag. Det är en liten detalj som kan förändra hela ditt hem.

Kan jag beställa olika modeller av handtag billigt online?

Hos Trademax hittar du många olika modeller av handtag. Vi erbjuder olika storlekar, färger och utföranden. Oavsett vilken stil du föredrar är vi säkra på att du kommer hitta något som passar dig och ditt hem. Bläddra i lugn och ro och köp sedan det handtag du tycker bäst om.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)