Öppettider kundsupport


Måndag - Fredag 10:00 - 16:00

Lördag - Söndag 10:00 - 14:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: Öppet
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Utemöbler

Utemöbler från Trademax. Här hittar du prisvärda trädgårdsmöbler i flera olika stilar. Allt från möbelgrupper, bord och dynor till stolar och möbelskydd. 

Ge dig själv möjlighet att koppla av under den varma sommarsolen, ta en titt på vårt sortiment för utemöbler och välj ut det material eller den design du tycker passar din stil.

I menyn till vänster kan du enkelt filtrera utefter dina behov och önskemål (färg, storlek och materialtyp).

Sortera på:
Sida 1 av 19
Sortera på:
Sida 1 av 19

Utemöbler för alla tillfällen

Uteplatsen eller altanen är din fristad under årets varma månader. Här ska du kunna inta middagar, njuta av morgonsolen eller ta en snabb tupplur. Hos Trademax finns ett stort utbud av utemöbler för alla tillfällen. Välj mellan möbelgrupper i konstrotting med tillhörande fåtöljer, bord och pallar eller en mysig matgrupp.

Genom noggranna tester kan vi vara säkra på att dina trädgårdsmöbler klarar det svenska sommarklimatet och även tål vinterförvaring. Våra möbler i konstrotting är förstärkt med en metallbas av högsta kvalité som omgärdas av vackra flätade mönster. Hitta en färg och en uppsättning som passar ditt hem och din uteplats.

Ta dig tid, njut till fullo och insup varje sekund av sommaren. I vårt möbelsortiment för både inomhus- och utomhusbruk finns varje möjlighet att finna en stil som passar dig och ditt hem på absolut bästa sätt!

Välkommen in att provsitta dina nya möbler i någon av våra butiker!