VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Inredning för hela hemmet

Möbler är inredningens grund, men det är de små detaljerna i heminredningen som sätter guldkant på ett hem och ger den en själ och personlighet. Här hittar du allt från kuddar, tavlor och klockor till porslin, pallar och mycket mer att smycka ditt hem med. Utforska vårt sortiment och bli inspirerad. Hitta guldkornen till din inredning eller överraska dig själv med något oväntat. Vi har något för alla stilar och smaker och vi erbjuder högkvalitativ heminredning till marknadens bästa priser.

Genom att använda dig av filtreringen i menyn till vänster kan du välja att exempelvis enbart visa inredning i en viss färg – perfekt om du söker inredning till ett rum med färgtema. Om du har ett favoritmärke kan du välja att endast visa produkter av detta. Det gör det lite enklare för dig att göra dina personliga val. Hos oss beställer du snabbt och smidigt din inredning online. Du får alltid gratis frakt och fri retur, och våra leveranser är snabba och säkra. Förnya eller komplettera din inredning med vackra ting som visar din personlighet!

Sortera på:
Sida 1 av 13
Sortera på:
Sida 1 av 13

Det är de små detaljerna i inredningen som gör den stora skillnaden

Det är när du fyller ditt hem med de små detaljerna som du sätter pricken över i:et. De är som kittet som håller ihop inredningen och som ger den en helhet. Ofta är det just de små detaljerna som gör den största skillnaden när det gäller att göra din inredning personlig, och det är också enkelt att byta ut och förnya sig när de gäller de mindre prylarna, och få ett nytt utseende utan att behöva byta ut möblerna. På så sätt kan du enkelt anpassa din inredning efter årstider, högtider eller humör. De mindre detaljerna är ofta en blandning av gammalt, nytt och ärvt. Alla har vi våra guldkorn. En del har alltid en given plats medan andra kommer och går genom åren.

Inredning för hela hemmet

Vi svenskar älskar inredning. Även om vi kanske har en historia och tradition av att vara ganska stillösa och avskalade så är det långt ifrån sanningen där ute i svenska hem. Lika mycket som vi gillar det som är tydligt och rakt, tycker vi också om det som är färgglatt och ovanligt. Med andra ord gillar vi inredning på olika sätt, i olika syften. Det ger oss en universal sanning – en bra heminredning är den inredning som människor som bor där trivs bäst med. Därför är detta en så intressant kategori av Trademax, den tilltalar så många människor samtidigt på olika sätt. Vårt stora utbud av inredning online gör att fler kan hitta precis sin stil bland många olika inredningsstilar.

Köp all din inredning online hos Trademax

Vi på Trademax är en inredningsbutik på nätet som hjälper dig på flera sätt än ett. Heminredning är inte bara viktigt när det gäller uttryck och känsla, det är minst lika viktigt beträffande praktisk funktion. När dessa två samspelar, praktisk användning och design, skapas den inredning som är fulländad. På en så stor webshop för heminredning som vi på Trademax skapas förutsättningarna för att du ska hitta denna magiska kombination mellan det praktiska och det vackra. Vi vet att det kan vara svårt att hitta precis det du vill ha, men genom vårt stora utbud av inredning hjälper vi dig på vägen. Och skulle du fortfarande sakna något eller ha frågor om din heminredning så är det bara att lyfta luren eller skriva ett mail. Vi hjälper dig skapa en vacker och praktisk heminredning på nolltid!

Hos oss hittar du ett stort utbud av heminredning att fylla ditt hem med. Vi har något för alla stilar och smaker. Oavsett om du gillar stilrent och modernt, lantlig inredning eller om du föredrar klassiskt tidlöst, antikbehandlat eller något däremellan så kan du hitta dina personliga guldkorn hos oss!