Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 08:00 - 19:00

Lördag - Söndag 10:00 - 16:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 08:00 - 19:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Sängar på nätet

Sängar från Trademax. Vi spenderar stora delar av dygnet i sängen och där kan vi återhämta oss och ge våra kroppar tillfälle att reparera sig själva. Det är därför viktigt att vi gör det bästa möjliga av den tid vi spenderar i sängen.

Hos Trademax hittar du ett brett utbud av komfortabla sängar för alla behov. Vi vill att du ska kunna lägga dig ner i din säng och verkligen känna hur bäddens mjuka material formas efter dina konturer och hjälper dig att somna. Ta en titt på sortimentet och välj din favorit.

Sortera på:
Sida 1 av 6
Sortera på:
Sida 1 av 6

Sängar anpassade för din kropp

Vi på Trademax vill att du ska kunna sjunka ner i din säng efter en tuff arbetsdag och känna hur madrassen formar sig efter dina konturer och ger dig en bekväm sovställning som håller hela natten. Vårt mål är att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid i sängen, för vi vet hur värdefulla dina vakna timmar är. Se till att ta dig an varje morgon ordentligt utvilad och redo att fånga världen.

I vårt utbud hittar du ett brett urval av passande kontinentalsängar i flera storlekar som garanterat passar ditt hem. Välj själv om du vill vräka ut dig på en större enkelsäng eller dela en skön dubbelsäng med någon du tycker om. Vi skapar möjligheterna till en pigg vardag tack vare god sömn.

Kontakta någon av våra kunniga medarbetare eller kom in i närmaste Trademaxbutik för att hitta en säng som ger dig den vila du behöver.

Har du specifika krav? Hör med vår personal så hittar vi garanterat en lösning!