VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Julbelysning

Julbelysning ger dig en stämningsfull känsla både inne och ute. Julslingor, julstjärnor och ljusstakar lyser upp i den mörka vintertiden. Trademax erbjuder ett brett sortiment av julbelysning. Antingen väljer du det mer traditionella som du kan använda år efter år. Eller så gör du ett mer vågat val av julbelysning, i spännande utformning som drar blickarna till sig. Vi har något för alla hem och stilar!

Sortera på:
Sida 1 av 4
Sortera på:
Sida 1 av 4

Julbelysning för en ljusare och stämningsfullare juletid

När det lackar mot jul och det blir mörkare och mörkare ute är en finstämd julbelysning det perfekta sättet att lysa upp tillvaron med. Skapa en vacker miljö både ute och inne inför årets mysigaste högtid, och njut av att bjuda in vänner och familj till ditt stämningsfulla hem. För vad vore väl julen utan alla ljusen? Den viktigaste delen av pyntet inför julen är ju själva belysningen. När det är dags att köpa julbelysning kan du känna dig trygg i att hitta produkter som stämmer in fint i ditt hem hos oss på Trademax. Vi har nämligen ett enormt sortiment av julbelysning i många stilar och utföranden. Här hittar du stilrena, stämningsfulla, mysiga, klassiska, moderna och gammaldags typer av julbelysning, och vi har bland annat:

  • ljusslingor för bruk både inomhus och utomhus
  • adventsljusstakar
  • taklampor
  • adventsstjärnor
  • hjärtformad belysning
  • ljuskransar

Självklart hittar du även många andra dekorativa alternativ hos oss. Scrolla dig igenom vårt rika utbud av julbelysning från kvalitativa märken som exempelvis Markslöjd Sweden. Hos oss hittar du såklart även julbelysning med LED-lampor, ett mycket smidigt och säkert alternativ till vanliga glödlampor. LED-lampor blir nämligen inte lika varma som glödlampor, och är därför ett säkrare alternativ i den vackra juldekorationen. På köpet så håller ju LED-lampor otroligt länge, vilket gör att du inte behöver leta efter nya lampor till julbelysningen varteviga år! Så känn julen lägga sig som ett rött skimmer över ditt hem och när du känner dig redo att köpa en mysig och fin julbelysning som gör denna mörka tid på året något ljusare och mycket härligare, så gör du det här på Trademax!