VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Spabad för 2-3 personer - där ni kan njuta av avkopplande stunder

Nu kan även du som kanske inte har det största utrymmet införskaffa dig ett alldeles eget hemmaspa i form av ett spabad för 2-3 personer. Ett spabad ger dig möjlighet att ta hand om dig själv varenda dag om du så önskar. Så kan du ge din kropp total avkoppling och avspänning, utan att ens behöva ta dig utanför ditt eget hem! På så sätt får du mer tid över och kan unna dig en stund i ditt spabad när du kommit hem sent efter en lång dag på jobbet. Bara föreställ dig att du sätter på lite musik i bakgrunden, häller upp ett glas med något kallt och sjunker ner i ditt varma spabad. Med ett knapptryck sätter massagen från vattenstrålarna igång och du känner hur dina muskler slappnar av. Med våra spabad för 2-3 personer får du mycket spa för pengarna. Trots att storleken på våra spabad gör att de ryms även i mindre utrymmen så har de många fina funktioner som du kan njuta av. Du hittar bland annat vattenmassagestrålar, armstöd, ergonomiskt utformade sittplatser, dryckeshållare och speciella massagesystem. Vissa av våra spabad kan du ställa både inomhus och utomhus. Hur härligt låter det inte att under en kall vinterkväll med gnistrande stjärnor ovanför huvudet sitta nedsjunken i ett mysigt bubblande varmt spabad tillsammans med den du allra helst vill ska vara där? Så vänta inte, utan investera i dig själv redan idag, och köp ett spabad för 2-3 personer där du kan njuta av livet och riktigt koppla av tillsammans med vänner och familj!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Spabad för 2-3 personer är både avkopplande och smidiga

Ett spabad för 2-3 personer är perfekt både när du vill ha en stund för dig själv och när du vill dela den härliga upplevelsen av en jacuzzi med någon annan. När du ligger själv i spabadet känns det aldrig för stort, tack vare den mysiga utformningen, och när du vill bjuda in vänner eller familj så finns det utrymme att vara flera i spabadet samtidigt, i vissa av dem, upp till 3 personer. Skulle du känna att du vill ha ett spabad som tar fler personer så har vi självklart även sådana. Scrolla dig igenom menyn på vänster sida, så hittar du våra spabad för flera personer direkt. Där finner du bland annat:

  • spabad för 4-5 personer
  • spabad för 6 eller fler personer
  • uppblåsbara spa
  • samt tillbehör för spa

 Alla våra spabad, men speciellt våra spabad för 2-3 personer är energisnåla och mycket smidiga när det gäller rengöring och installation. På så sätt får du mycket spatid för lite pengar och med liten energiinsats både från din och från din elräknings sida. Det här är helt enkelt det perfekta sättet att skapa sig en egen oas hemma, där det enbart är tid för avkoppling. Satsa gärna på att bygga upp ytan kring ditt nya spabad med gröna växter, mjuka tyger och kanske en relaxstol eller två, tillsammans med ett passande sidobord, där du kan sitta och njuta efter ditt bad. Hos oss kan du, utöver ditt nya spabad, köpa till relaxmöbler, men även tillbehör till själva spabadet, såsom en liten trappa och rengöringsutrustning.