Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 10:00 - 15:00

Lördag - Söndag 10:00 - 15:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
Delbetala från:
43 kr/mån
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Förstärk upplevelsen med våra TV-bänkar

TV-bänkar från Trademax. Ett hem med en enkel och praktisk medialösning är ett modernt hem. Vi på Trademax vet att din TV har varit en central del av vardagsrummet i flera årtionden, därför vill vi underlätta din set-up med en mediamöbel som smälter samman med hemmets övriga inredning.

I vår webbshop hittar du ett brett utbud av TV-bänkar som passar tillsammans med din övriga inredning. Hör gärna av dig till oss eller besök någon av våra butiker om du har frågor eller funderingar. Vårt mål är att du lugnt ska kunna luta dig tillbaka och njuta av de möjligheter som detaljerna i ditt hem ger dig!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

TV-bänkar som ger nya intryck

Trademax vill vara med och göra din heminredning optimal för spännande intryck som verkligen fastnar. Låt oss ge dig inspiration till att skapa en passande atmosfär till ditt vardagsrum där TV:n sätts i centrum, utan att störa allt för mycket. Våra TV-bänkar är både diskreta och praktiska när det kommer till att framhäva de viktigaste detaljerna på ett passande sätt.

Anpassa din heminredning efter dina önskemål. Vill du ha en enkel lösning för din TV-bänk eller vill du pynta kring en av dina käraste ägodelar? Vi har säkert en inredningslösning som passar dig, oavsett vad du strävar efter.

Här finns ett brett urval av mediamöbler i olika färger, former och material som du enkelt anpassar till din inredning. Ta en titt på utbudet och välj ut en som passar ditt hem! Är du lite osäker på vilken du ska köpa? Kom in till något av våra showroom och skapa dig en ordentlig uppfattning kring de möjligheter som finns med våra TV-bänkar.