Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 10:00 - 15:00

Lördag - Söndag 10:00 - 15:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
Delbetala från:
43 kr/mån
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Sängbord

När det har blivit dags att sova vill man helst inte resa på sig för att lägga bort boken, tidningen eller telefonen. Vi på Trademax tycker att dina ägodelar ska vara lättåtkomliga även på natten. Komplettera ditt sovrum med en praktisk och snygg förvaringsplats intill sängen som smidigt smälter in med rummets övriga inredningsdetaljer! I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av sängbord i olika material och utföranden, allt för att du ska kunna hitta något som passar ditt hem.

Välj ett sängbord med rätt utformning och de praktiska detaljer du efterfrågar!

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Sängbord för praktisk nattlig förvaring

Förvara dina böcker, tidningar eller varför inte din ipad på behagligt avstånd från sängen? Skapa praktiska förvaringsmöjligheter som gör det enkelt att avlasta dina händer och nå de saker du behöver, när du behöver dem. Inred sovrummet med ett snyggt sängbord eller en passande sängkista som passar tillsammans med rummets övriga inredning.

Trademax har samlat ett brett urval av spännande inredningsdetaljer för ditt sovrum i olika färger, former och storlekar. Allt för att du enkelt ska kunna göra unika val när du ska inreda din sovrumsmiljö. Vi vill kunna skapa enkla, snygga och praktiska lösningar som på så sätt ger dig möjligheten att vakna pigg och utvilad, redo för en ny dag!

Ta del av vårt sortiment och välj ut dina favoriter! Kom gärna in till något av våra showrooms för att känna på våra sängbord, vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta de produkter du letar efter! Välkommen!