VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Elgrillar från Trademax

Ibland är det bättre med en elgrill när det inte lämpar sig att använda kol eller gasol till din grill. Du kanske bara är ute efter en snabb och trevlig grillkänsla, utan att göra alldeles för stor sak av det hela. Faktum är att det många gånger räcker med att låta en elgrill hjälpa dig med din grillning! En elgrill är dessutom betydligt mycket mer användarvänlig än vad gasol- och kolgrillar är. Det enda du behöver här är ett uttag så har du allt du behöver för en härlig och snabb grillupplevelse! 

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Elgrill till balkongen

En elgrill är ett perfekt komplement till en kol- eller gasolgrill när man inte kan eller vill vänta alldeles för länge.

En elgrill är dessutom säker. Här finns den ingen eld alls inblandad, och det är en ytterligare fördel med en elgrill. Du behöver med andra ord inte tänka på eventuella brandrisker då eld inte behövs, vilket samtidigt gör det till en grill som du kan använda på balkongen till en lägenhet! En elgrill är alltså väldigt användbar i många lägen, allt från den som bor i en liten etta med balkong och drömmer om grillsomrar till villaägaren som vill ha en säker och snabb metod att grilla sommarmiddagar! 

Det är med hjälp av elgrillar som vi svenskar kan grilla mer och på fler ställen. På så sätt förvaltas och bevaras en stor svensk tradition, och idag är elgrillar så väl utvecklade att de presterar minst lika bra som en kol- eller gasolgrill. Så är du ute efter ett säkert och snabbt sätt att grilla, med underbart resultat, då är det en elgrill från Trademax som du ska köpa!