Öppettider kundsupport

Måndag - Fredag 10:00 - 15:00

Kundsupport öppettider påsk:
Torsdag: 10-15
Fredag: påskstängt
Lördag: 10-15
Söndag: 10-15
Måndag: påskstängt

Lördag - Söndag 10:00 - 15:00


Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: Stängt
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

15 dagars öppet köp

Vi erbjuder 15 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
45 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
Delbetala från:
43 kr/mån
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner

Gräsklippare från Stiga!

Stiga gräsklippare

Håll din gräsmatta i topptrim! En gräsklippare från Stiga gör din sommar lite enklare. Våra populära Multiclip-gräsklippare använder du den moderna metoden att klippa gräs. Tekniken innebär att du både klipper och göder i ett svep. Dessutom samlas gräset upp, så du slipper räfsa!

Resultatet? - En riktigt fin och tätt växande gräsmatta med minsta möjliga insats som får grannarna att kasta avundsjuka blickar hela sommarhalvåret.

Med vårt utbud av gräsklippare från Stiga är möjligheterna i stort sett oändliga!

JUST NU! - FRI FRAKT

Sortera på:
1
Sida 1 av 1
Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Låt gräsmattan ge uttryck för ditt hem

En slät matta under en molnfri himmel med en doft av nyklippt gräs kan ses som en av sommarens utopier. Men det tar tid att skapa den perfekta gräsmattan. Till att börja med behöver du arbeta på rätt sätt och för att kunna arbeta på rätt sätt krävs funktionella verktyg som verkligen gör jobbet.

Hos Trademax har vi samlat ett brett utbud av gräsklippare från Stigas sortiment. Välj mellan allt från enkla verktyg för hemmafixaren till mer avancerade maskiner för stora trädgårdar. Skapa förutsättningarna för att din trädgård ska dra blickar till sig under årets varma och soliga månader.

Vad eftersöker du i en gräsklippare? Ska det gå att reglera höjden på gräset? Ska den samla upp stråna? Bör den vara smidig och enkel att manövrera? Valmöjligheterna är många, det viktiga är dock att du kan hitta den gräsklippare från Stiga som ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din gräsmatta. Hör med oss om du känner dig osäker på ditt val!