VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Oval och nedgrävd pool - för både lek och simning

När du vill kunna utnyttja din pool till mer än att bara svalka kroppen, och faktiskt ta några längder då och då, är en oval nedgrävd pool väl värd investeringen. Här har du utrymme för simning, men även för mycket härlig och stojig lek som ger trötta och harmoniska barn på kvällarna. Har du utrymme för en oval, nedgrävd pool i trädgården är det fantastiskt att kunna njuta av en så pass stor badmöjlighet under årets varma månader. Och eftersom poolen ligger i din egen trädgård kan du även utnyttja den under sköna morgnar, eller varför inte för ett svalt kvällsdopp medan solen går ner! Fördelarna med en oval nedgrävd pool är många, bland annat håller nedgrävda pooler generellt längre än ovanmark-pooler, de är smidigare att glida ner i (och du kan hoppa ned i poolen, vilket är mycket uppskattat hos barnen i familjen). Våra pooler kommer med en smidig ytliner, vilken du kan byta ut med tiden, om du till exempel tröttnar på färgen eller vill fräscha upp ytskiktet i din pool. Ett linerskikt är också mycket enkelt att hålla rent! Hos oss på Trademax hittar du ovala pooler i flera storlekar, upp till 10x5 m. Alla våra ovala, nedgrävda pooler kommer även med en mängd tillbehör, såsom monterings-DVD. Utöver detta, har vi även ett stort utbud av just pooltillbehör om du vill köpa till något till din nya pool.

Sortera på:
1
Sida 1 av 1

Viktigt att tänka på när du skaffar en oval, nedgrävd pool

Är du sugen på att satsa på en oval, nedgrävd pool? Vad roligt, då vill vi passa på att ge dig några tips på vägen när det gäller poolbyggande.

  • Först och främst välj ut ett läge i trädgården där poolen ska grävas ned. Tänk på att det är skönt att ha en pool med många soltimmar, dels för att det värmer upp vattnet, och dels för att det är härligt att känna solen gassa medan du tar doppet.
  • Tänk även på att det ska vara gott om plats runt poolen. Du behöver minst en halvmeter i varje riktning för plattor, trädäck, yta att hoppa i och kliva upp ur poolen på, samt för belysning, poolleksaker och annat.
  • Vill du ha kvälls- eller morgonsol vid din pool? Var finns den i trädgården?
  • Försök att undvika att ställa poolen i närheten av stora träd som fäller mycket blad eller kottar, för att minimera städning av poolen.
  • Behöver du ha uppsikt över poolen från till exempel ett köksfönster för att du har barn som ska bada i den?

Tänk över vad för slags funktioner som är prioritet för dig när du ska installera din ovala nedgrävda pool, och avgör på så sätt var i trädgården du vill placera den. När allt kommer till kritan är det ju du som ska använda din pool mest. 
Så, nu är du ett steg närmre lata dagar vid poolen, härliga grillfester där gästerna kan njuta av ett kvällsdopp, och glada barn som simmar och leker för kung och fosterland. Klicka hem din nya ovala, nedgrävda pool från oss på Trademax, och se fram emot ett förhöjt uteliv under sommarmånaderna!