Öppettider kundsupport

Vår kundsupport har öppet följande tider:
Måndag - Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag - Söndag 10:00 - 16:00

Handla via telefon!

Vi erbjuder även möjligheten att handla av oss via telefon. Vår professionella kundsupport ger dig alla svaren du behöver för att känna dig 100% trygg med ett köp hos oss!

042 - 17 21 60
Telefontid idag: 10.00 . 16.00
0 produkter
Totalt: 0 kr

VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

trygg

Trygg E-handel

Trademax är certifierade av Trygg E-handel.

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Soffbord på nätet

Här hittar du våra soffbord i alla möjliga färger och former. Trademax har runda, ovala och fyrkantiga soffbord i flera olika färger, former och material. Oavsett om du söker ett klassiskt soffbord i ek eller ett modernt i glas har vi något för dig. Alla soffbord har självklart fri frakt.

Sortera på:
Sida 1 av 4
Sortera på:
Sida 1 av 4

Soffbord i ek och glas

Vi vill inte att TV-tittande ska vara krångligt. Det är din stund på dagen och då ska det vara enkelt att koppla bort allt annat. Vila fötterna på ditt soffbord eller avlasta händerna när det blir lite för mycket på samma gång. För det är så mycket som ska organiseras, även under lugna stunder.

Ett soffbords placering i förhållande till TV:n och soffan är viktig. Det får inte vara för lågt eller för högt och det ska vara lätt att nå utan någon större ansträngning. Vi på Trademax vill göra det bekvämt för dig och dina vänner, därför har vi samlat ett brett urval av soffbord i bl.a. ek och glas. De finns i flera olika former, allt från ovala och fyrkantiga till runda soffbord. Allt för att du ska kunna hitta en produkt som passar i din inredning.

Hos oss hittar du garanterat ett bord som smidigt smälter in med din övriga inredning och ger dig samt dina besökare en behaglig känsla som gör det trivsamt att vistas i hemmet. Välj mellan olika material, färger och nyanser i sortimentet.