VARUKORG

DHL

Gratis Frakt

Vi levererar gratis över hela Sverige.

block2

14 dagars öppet köp

Vi erbjuder 14 dagars öppet köp med full returrätt.

Trygg E-handel

Alltid rätt att returnera dina varor om du inte skulle vara nöjd!

Expeditionsavgift:
0 kr
Frakt:
0 kr
Presentkort/Kampanjkod:
-0 kr

Totalt att betala:

(inkl. moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din sökning efter "" gav tyvärr 0 resultat.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Matgrupper

Matsalsmöbler är centralt i våra hem. Från köket i den lilla lägenheten till den stora matsalen i villan, vi har matgrupperna som passar varje tillfälle. En matsalgrupp är möbler som används till de allra viktigaste delarna av livet. Oavsett om det handlar om en god middag med familjen eller ett nära samtal mellan människor så kommer alltid en snygg matgrupp vara några av hushållets mest använda möbler. Stil och materialval är därför av yttersta vikt när du ska vilja dina matsalsmöbler. 

I menyn till vänster hittar du många olika kategorier, där du antingen kan välja ett komplett paket eller sätta ihop matgruppen själv efter tycke och smak.

Sortera på:
Sida 1 av 12
Sortera på:
Sida 1 av 12

Välj matgrupp efter behov

Letar du efter matsalsmöbler och matgrupper på nätet? På Trademax kan vi definitivt ge dig många alternativ, oavsätt vilken stil och prisbild du har. Här kan du hitta matbord och matbordstolar i allt från vintage till modern stil. Du kan även blanda din stil när du köper matsalsmöbler online. Välj ett rustikt köksbord i vintagestil tillsammans med moderna stolar klädda i tyg eller PU, läder eller missivt trä. Vi har olika material utöver redan nämnda. Du hittar till exempel matsalsmöbler och matgrupper i ek, kromat stål, alm och tall. 

När du ska handla ett matsalsbord online så är det viktigt att även tänka på vilken storlek du väljer. Fundera över hur dina utrymmen ser ut hemma. Ska bordet stå i köket eller i en del av vardagsrummet. Kanske har du till och med en stort avskilt matsal. Oavsätt så är det viktigt att bordet varken ser för litet eller stort ut. Du ska dessutom tänka kring hur många ni vanligtvis sitter vid matsalsbordet. Är det bara inom familjen eller får ni ofta gäster som ska få plats för härligt umgänge? Mycket att tänka på men vi har lösningen för alla behov. Köp ett matsalsbord med extra påläggsskiva och utöka dina sittplatser med 2-4 personer. Gör du detta kan det vara värt att köpa fler stolar om du vill ha en enhetlig stil. Eller rockar du loss och köper helt olika stolar. Hos oss kan du välja mellan matgrupper av alla dess slag! Lycka till! När du bestämt dig har du fri frakt och leverans hem till dörren. Blir du inte nöjd har du fri retur inom 3 dagar från leverans.