Wellis

8Produkter

Wellis - spabad med europeisk kvalitet och modern teknik

Wellis erbjuder spabad och spabadstillbehör av högsta kvalitet. På Trademax hittar flera olika modeller från Hydrotix-serien, bland annat Hydrotix Deluxe, Hydrotix Luxury och Hydrotix Elegant.

Populära filter:
Sortera på

Wellis - marknadsledare av spabad och spabadstillbehör

Familjeföretaget Wellis grundades under början av 2000-talet och är idag den främsta marknadsledaren bland europeiska tillverkare och distributörer av spautrustning. Under uppstartsåren tillhandahåll Wellis i princip uteslutande importerade wellness-produkter och 2005 började marknadsföringen av de egentillverkade produkterna via butiker och återförsäljare och därmed tog de egna produkter så småningom över det tidigare importbaserade sortimentet.


År 2010 stod Wellis första anläggning för tillverkning av spautrustning klar. Med sina över 7 000 kvadratmeter var syftet att möta marknadens växande efterfrågan, vilket de verkligen gjort sett till tillverkningsvolymen som Wellis fördubblat år efter år.


Framtidens gröna teknik i fokus

Genom att Wellis använder sig av automatiserad tillverkning med ABB-robotar har de kunnat öka sin effektivitet i tillverkningsprocessen avsevärt. Samtidigt möjliggör det att kunna planera samt hålla koll på varje liten detalj i produktionen och på så vis garantera hög kvalitet för alla sina produkter.


Wellis automatiserade tillverkning har förändrat spabadstillverkningen i stort runt om i världen. Tidigare har produktionen av spabad dominerats av manuell tillverkning, medan Wellis med sina nya innovationer tagit det till en helt ny nivå.

Wellis polyuretanförstärkta spabadskroppar har många fördelar:

  • Effektiv ljudisolering för såväl massagebadkar som spabad.
  • Effektiv värmeisolering som gör att värmen håller längre samt att strömförbrukningen minskar.
  • Mer miljövänligt eftersom materialet är lättare att bryta ner. Materialet är inte klassat som farligt och uppfyller alla EU-normer inom området.

Filter
Kategori
Antal sittplatser
Antal personer
Jets
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Färg
Antal liggplatser (st)
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Serie
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar