TRAEGER

Traeger – grillar som är olika alla andra

Om du är ute efter en grill som du kan baka, grilla, röka eller bräsera på så är Traeger rätt varumärke för dig! När du väl har provat en Traegergrill så finns det ingen återvändo.

Vad kan jag köpa från Traeger?

Bland sortimentet från Traeger kan du hitta pelletsgrillar, som exempelvis Traeger Timberline D2-13000. Du kan även handla pellets, grillöverdrag, dropplåt, fällbord med mera. Självklart hittar du allt detta och mycket mer hos oss på Trademax.


Vad för Traegers grillar så speciella?

Traegers grillar är speciella av många anledningar. Bland annat eldas grillarna med pellets vilket är miljövänligt och ger maten en ljuvlig smak. Vidare kan du även välja om du vill grilla, bräsera, röka eller steka då grillarna är multifunktionella. Dessutom så kan du ladda ned Traegers app vilket hjälper dig hålla koll på maten utan att behöva stå bredvid. Handla din nya Traegergrill med tillbehör hos oss på Trademax idag och njut av fördelarna.


Är Traegers grillar miljövänliga?

Grillarna från Traeger eldas med pellets som är rent, pressat trä utan några tillsatser. Användandet av pellets gör att Traeger erbjuder några av de absolut miljövänligaste grillarna på marknaden. När du köper en grill från Traeger hos oss på Trademax kan du vara säker på att det är det bästa möjliga valet av grill för miljön.

Visar 40 prisvärda produkter
brandBanner
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Grilltyp
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar