Moomin

Moomin – mer än bara porslin

Varumärket Moomin är mer än bara porslin som blivit samlarobjekt. Det är även prydnadskuddar, tofflor och necessärer som är både trendiga och månger fyllda med barndomsminnen.

Vilka produkter kan jag köpa från Moomin?

Varumärket Moomin är mest känt för sina populära porslinserier där muminmuggarna snabbt brukar försvinna från hyllorna. Moomin har dock mycket mer att erbjuda som exempelvis prydnadskuddar, Moomin badhanddukar, Moomin plädar och Moomin tofflor. Textilierna med de söta mumintrollen som motiv hittar du hos oss på Trademax.


Är det Tove Jansson som står bakom varumärket Moomin?

Författaren Tove Jansson skapade muminvärlden och därifrån har det bara vuxit. Idag säljs en hel del produkter med muminmotiv, men det är faktiskt inte Jansson själv som skapar dessa. Människor från världen över kan nämligen få söka licens och skapa produkter med muminmotiv så länge de uppfyller Janssons och Mumins villkor.


Vilka Moominprodukter hittar jag hos Trademax?

Hos oss på Trademax kan du köpa hemtextilier med motiv av de bedårande mumintrollen. Du hittar exempelvis lekfulla Moomin prydnadskuddar, mysiga Moomin plädar, mjuka Moomin bäddset och en gullig Moomin poncho för barn. Förutom fina muminmotiv får du dessutom riktigt fina priser när du väljer att handla hos oss på Trademax.

Visar 16 prisvärda produkter
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende