Franck&Fischer

Franck&Fischer – ekologiska babyleksaker och barninredning

Franck&Fischer är rätt varumärke för dig som letar efter miljövänliga och fina babyprodukter. Varumärket skapar babyleksaker och barninredning av ekologisk bomull, trä och återvunnen kartong.

Vilka Franck&Fischer produkter kan jag hitta hos Trademax?

På Trademax har vi ett stort sortiment av Franck&Fischers produkter. Du kan bland annat hitta den eleganta mobilen Franck&Fischer Fly Swan, dragleksaken Franck&Fischer Mingus Fox, tygboken Franck&Fischer Ladybird och lekmattan Franck&Fischer Alma. Klicka runt bland sortimentet och hitta dina favoriter redan idag!


Hur arbetar Franck&Fischer med hållbarhet?

Franck&Fischer använder sig av naturmaterial, certifierad ekologisk bomull och FSC-certifierat trä (Forest Stewardship Council) för alla leksaker och inredningsdetaljer. Bomullen produceras utan bekämpnings- & insektsmedel och träet kommer från ansvarsfullt skötta skogar. Till fyllningen väljer varumärket att använda sig av majsfibrer och återvunnen polyester.


Varför ska jag välja Franck&Fischer?

Franck&Fischer är det första danska varumärket som har blivit GOTS-certifierade (Global Organic Textile Standards). Certifieringen fick de för deras materialval av ekologisk bomull, trä och återvunnen kartong. Varumärket Franck&Fischer tar dessutom en stor hänsyn till miljön och människorna som arbetar med att ta fram produkterna. Välj Franck&Fischer för deras snygga produkter, den hänsyn de visar miljön och för de initiativ de tar för en mer hållbar värld.

Visar 56 prisvärda produkter
brandBanner
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar