Bini

Bini – saccosäcken barnen drömmer om

Varumärket Bini producerar de mest ljuvliga saccosäckarna på marknaden. Binis saccosäckar är designade med barnens komfort i åtanke för att barnen ska kunna ligga, sitta och leka på dem i timtal.

Vad för produkter kan jag hitta från Bini?

Bini erbjuder dig saccosäckar och sittpuffar för barn. De mest välkända produkterna från varumärket är de bedårande Panda saccosäckarna som du kan hitta hos oss på Trademax. Du kan även köpa exempelvis saccosäcken Stjärnor, saccosäcken Pandamönster och puffen Original.


Hur startades Bini?

När grundaren Kate var ute för att leta efter en vintermössa med sin son så slog en tanke henne. Inom bara ett par dagar hade hon tagit fram en prototyp på en kreativ saccosäck för barn och varumärket Bini föddes. Namnet Bini fick Kate från shoppingturen när hon var ute efter en mössa som på engelska kallas för “beanie”. Sedan dess har Binis söta saccosäckar och sittpuffar gjort en succé världen över och idag kan du hitta dem hos oss på Trademax.


Vad för material är Binis saccosäckar gjorda av?

Binis saccosäckar är tillverkade av organiskt foglig bomull för att ge den bästa komforten för barnen. Materialet är fri från såväl kemikalier som silikon. Alla tryck som finns på saccosäckarna är vattenbaserade och skapas med en speciell screen-tryck metod. Själva innerpåsen av produkten är fylld med polypropen, som är ett material som snabbt formar sig efter kroppen. Saccosäckarna görs dessutom för hand i Europa.

Visar 14 prisvärda produkter
brandBanner
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj