categoryTopBlock

Utemöbler och trädgårdsmöbler

Upp till45%
1 561utemöbler på rea

Med snygga och bekväma utemöbler kan du njuta av det fina vädret på bästa sätt när solen tittar fram. Vi har ett stort utbud av billiga utemöbler, uterumsmöbler och trädgårdsmöbler för att tillgodose dina behov i trädgården, på altanen, i uterummet, på balkongen eller någon annanstans där du vill ha det skönt. Vill du koppla av i en utefåtölj eller solstol, äta goda middagar vid en bekväm matgrupp eller umgås med vännerna i en loungegrupp? Oavsett hur du vill ta tillvara på sommaren har vi utemöblerna för dig! 

Billiga utemöbler enkelt och smidigt online

Ge dig själv möjligheten att koppla av och ta det lugnt i sommar. Hos oss hittar du prisvärda och billiga trädgårdsmöbler som är slitstarka och tåliga. Våra utemöbler håller inte bara hög kvalitet. De är vackra att se på och finns i flera olika stilar och material, men framförallt är de billiga och prisvärda. Vi har ett brett och varierande sortiment och erbjuder allt från utemöbler, matgrupper, loungegrupper, utestolar, utebord, möbelskydd och solskydd i material som konstrotting, trä och aluminium. Handla bra sommarmöbler efter material på vår hemsida, klicka här!

Välkommen att ta en titt i vårt sortiment och hitta utemöbler, uterumsmöbler och trädgårdsmöbler som hjälper dig att njuta av sommaren!

Hitta rätt trädgårdsmöbler hos Trademax

Som du ser har vi en uppsjö av billiga trädgårdsmöbler & utemöbler för alla smaker. Vet du redan vad du vill ha är det enklast att använda dig av våra filter på vänster sida av produktlistan. Där kan du sålla bland möblerna genom att klicka i till exempel vad för typ av utemöbler du vill ha, eller vad för varumärke du vill titta på. Om du däremot är osäker på vilka möbler du vill ha eller bara letar efter ”de rätta” utemöblerna för din uteplats, så kan du enkelt scrolla dig vidare bland våra produkter. Här hittar du garanterat billiga utemöbler som passar väl in hemma hos dig! Vi jobbar med mycket kvalitativa märken som till exempel Hillerstorp och Comfort Garden, och kan på så sätt garantera att dina nya utemöbler inte bara är billiga, utan även är av god kvalitet.

Besök gärna någon en av våra butiker och testa säsongens utbud av billiga utemöbler. Vi finns på olika ställen i Sverige och bor du i Stockholm hittar du utemöbler i våra butiker när det är säsong. Utemöbler i Göteborg hittar du i vår butik på Backaplan. Se lista över alla butiker här. Vem vet, kanske gör du ett riktigt klipp med något av våra lokala rea-erbjudanden?

Filtrera & sortera
Black Friday
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Motiv
Antal sittplatser
Färg
Material
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Typ
Stil
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar