Jenny Lyx Fåtölj Ställbar

Svart/Teak

Artikelnummer: 687770
Antal
2
5% extra rabatt! Kod:
2d 19h 15m 16s
Gäller på hela sortimentet samt även redan prissänkta produkter. Ange kod i kassan.

Specifikationer

Mått
Bredd78 cm
Längd63 cm
Höjd109 cm
Material
MaterialtypKonstrottingTeakStål
Övrigt
VarumärkedeNoord
SerieJenny
FärgnamnSvart
Färg
UtseendeKonstrotting

Produktinformation

Jenny är en ställbar fåtölj där ryggstödet går att justeras steglöst helt utifrån dina behov. Om du vill sitta eller ligga i den klassiska fåtöljen som finns i olika trevliga färger är upp till dig. Det finns en krok på sidan av fåtöljen där du ändrar i vilket läge som du vill att fåtöljen ska vara i. Tack vare sitt höga ryggstöd som pricken över I:et har du möjligheten att sträcka ut dig ordentligt och avnjuta många sommarkvällar i din nya favoritfåtölj.

Material

Konstrotting är ett otroligt tacksamt och prisvärt material tack vare sina fantastiska egenskaper. Det är lättskött, vilket betyder att det krävs ytterst lite underhåll för att behålla möblerna i ett fortsatt gott skick – perfekt för dig som vill spara tid. Dessutom är det UV- och vattentåligt, vilket tillåter möblerna att stå i direkt solljus under en längre tid.

Skötselråd

 • Vi rekommenderar Conditioner som är ett spray som du applicerar på dina utemöbler, låter verka i några minuter för att sedan torka av med en trasa.
 • Ett annat alternativ är att använda en fuktig trasa och torka av dina möbler med den med jämna mellanrum.

Jenny är en serie innehållandes klassiska fåtöljer och sittdynor i olika färger för dig att välja mellan. De ställbara fåtöljerna går att kombinera med andra utebord som vi erbjuder i vårt breda sortiment. Smycka uteplatsen med stilrena möbler och bygg en ombonade oas i grönskan.

Varumärke

deNoord
deNoord

Behöver du hjälp?

Ring oss på 042 - 17 21 60

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  Stängt
 • Söndag:
  Stängt